Cím: 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 12. Nyitvatartás: hétfőtől - péntekig 8:00 - 16:30
Telefon és fax: 92/549-410, 92/549-411 Email-cím: info@primekft.hu

Tudod hány órát ülsz egy nap során?

A Homo sapiens jellegzetes tulajdonsága az egyenes tartás és a két lábon állás. Ezzel szemben a modern  ember ülve dolgozik, autóval, tömegközlekedéssel jár munkába, ülve netezik, és este a munka végeztével kényelmesnek tűnő lehetetlen pózokban nézi a tévét. Mindehhez még hozzá jön az elhízás és a mozgásszegény életmód. Az 1900-as éves elején ismeretlen fogalom volt a porckorongsérv, majd a számítógépek elterjedésével korunk egyik népbetegsége lett a gerincsérv.

Életünk során közel 11 évet töltünk a munkahelyünkön, nagyrészt ülve. Hogy megelőzzük a gerincproblémákat, elengedhetetlen a helyes testtartás. Ebben nagy segítséget nyújthat egy jól kiválasztott irodai szék. Ha napi több órát dolgozol és nincs ergonomikusan kialakított forgószéked. kis trükkökkel vagy kiegészítőkkel (deréktámasszal, ülőpárnával) tudod kényelmesebbé tenni. A rossz minőségű illetve a rosszul kiválasztott szék  hát -  és nyakfájást okozhat, keringési zavarok alakulhatnak ki, fáradékonyság, koncentrációs problémák jelentkezhetnek. Egy kényelmetlen szék negatívan hat a munkahelyi teljesítményünkre és egészségünkre.

Ha óvni  szeretnéd az egészségedet és kímélni a munkád során a gerincedet szükséged van egy professzionális munkaszékre. Győzd meg a főnöködet, hogy egy kényelmes, minden igényt kielégítő irodaszékben dolgozva  jobb lesz a munkahelyi közérzeted, hatékonyabban tudod végezni a munkádat, és a gerinc vagy hátfájás miatt nem fogsz hiányozni a munkahelyedről. A széked nem bútor, hanem termelő eszköz az irodában.

Gyere be  üzletünkbe, válaszd ki a széked és próbálgasd akár több órán keresztül. Munkatársaink több 10 éves tapasztalata garancia rá, hogy az új irodaszéked segít hosszútávon megőrizni egészséged!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj legújabb híreinkről, akciós termékeinkről, kapj tippeket informatikai eszközeid fejlesztéséhez, irodád gazdaságosabb üzemeltetéséhez...

  • Xerox
  • Samsung
  • Canon
  • Kyocera
  • Ricoh
  • Epson
  • HP
  • Lexmark