Cím: 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi út 12. Nyitvatartás: hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00
Telefon és fax: 92/549-410, 92/549-411 Email-cím: info@primekft.hu

Sars-CoV-2. Mit tehetünk, hogy megvédjük magunkat és másokat?

 

Új SARS-CoV-2 koronavírus
Mit tehetünk saját és mások védelme érdekében?

Hogyan terjed az új koronavírus? A szakértők azon a véleményen vannak, hogy a vírus emberről emberre cseppfertőzés útján terjed, főleg a légzőszerveken keresztül. A legfinomabb nyál- vagy nyálcseppek a levegőben különböző ideig maradnak szuszpenzióban és belélegezhetők. A fertőzés kockázata fennállhat már az első tünetek megjelenése előtt.

Hogyan védekezzünk a fertőzés ellen?

Mint az influenzavírus esetében is, a legjobb módja a védekezésnek, ha elkerüli a vírussal fertőzött emberekkel való érintkezést, rendszeresen és alaposan kezet mos és erősíti az immunrendszerét. A vírusok belső térkoncentrációjának csökkentése érdekében légtisztítókat ajánlunk.

A cégek és alkalmazottaik helyzete

A helyzet fennáll a veszélye annak, hogy a vírussal fertőzöttek megfertőzzenek másokat már akkor, amikor ők még nem is mutatnak tüneteket. Ez történhet repülések során, vásárok látogatásakor vagy nemzetközi találkozókon.

Miért és hogyan segítikenek a légtisztítók?

Mit tehetnek a vállalatok az alkalmazottak (és üzleti partnerek) aktív védelme érdekében? Az emberről emberre történő átvitel kockázatát nem könnyű elkerülni. A légtisztítók elhelyezése gyűléstermekbe, irodákba, előcsarnokokba és más közös helyiségekbe hatékony kiegészítést jelenthetnek az intézkedéscsomaghoz. Az IDEAL légtisztítók jelentősen csökkentik a vírusok koncentrációját a beltéri levegőben. Nagyon hatékony, többlépcsős szűrőiknek köszönhetően az AP PRO modellek szinte teljesen kiküszöbölik a kórokozókat és szennyező anyagokat a beltéri levegőből - és nem engedik tovább őket. Ezt különféle fizikai hatások biztosítják, például a „diffúziós hatás”, amelyek miatt a vírusok közvetlenül a szűrőszálakba kerülnek, ahol szuszpendálva maradnak. Mi következik ebből? Az alkalmazottak és az üzleti partnerek megnyugtatása.

 

 

Az árakról és a raktárkészletról érdeklődjön az üzletünkben illetve az elérhetőségeinken.

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj legújabb híreinkről, akciós termékeinkről, kapj tippeket informatikai eszközeid fejlesztéséhez, irodád gazdaságosabb üzemeltetéséhez...

  • HP
  • Canon
  • Xerox
  • Samsung
  • Ricoh
  • Kyocera
  • Epson
  • Lexmark